Peoples Republic werkt mee aan de beste Internet of Things regio van Nederland!

Peoples Republic is een trotse partner van Techtenna. Techtenna realiseert het eerste HD LoRaWAN City Network van Nederland, waarmee Internet of Things (IoT) apparaten zowel binnen- als buitenshuis werken.

Met het netwerk kunnen IoT projecten betrouwbaar worden gerealiseerd met sensoren die werken met LoRa technologie. Sensoren kunnen dan jaren op 1 batterij functioneren. Zo kan bijvoorbeeld snel en goedkoop Smart Parking worden gerealiseerd bij bedrijven, waar parkeerplaatsen schaars aan het worden zijn. Of bijvoorbeeld snel en eenvoudig proof of presence in service-  en maintenance processen inrichten door gebruik te maken van slimme sensoren.

Marco Sprenkels, CEO Techtenna: “Peoples Republic was meteen enthousiast en begreep direct de mogelijkheden dat een betrouwbaar IoT netwerk brengt. We gaan een inspiratie workshop organiseren voor de werknemers van Peoples Republic die hun klanten dan kunnen inspireren met praktische en realiseerbare IoT oplossingen. “

Met het gerealiseerde netwerk is het nu mogelijk om voor elk bedrijf te profiteren van de mogelijkheden van het Internet of Things, zonder ingrijpende netwerk investeringen.